Nieuw kattenvriendje.

We hebben hier een hele rare kerstvakantie beleefd, dit omdat manlief bijna een week in het ziekenhuis heeft gelegen en daarin viel ook de oud- en nieuw viering. Vreemd om elkaar nieuwjaar te wensen tijdens een spelletje wordfeud om 12 uur!  Gelukkig is hij sinds woensdagavond weer thuis, maar dit alles krijgt waarschijnlijk nog wel een staartje in de vorm van een operatie. Jullie zullen begrijpen dat er niet veel uit mijn handen is gekomen. Veel moet ook nog afgemaakt worden. Vandaag is het gelukt om eindelijk weer eens iets klaar te hebben om te laten zien. En wel deze vriendelijke kater.

Het is een patroontje van Aterg crochet; één van mijn favoriete Etsy winkeltjes. Hij is echt enig om te maken en je kunt hem zo bont maken als je wilt. Voorlopig is hij op zoek naar een fijn plekje in huis en heeft hij al van allerlei plekjes uitgeprobeerd ;-). Ik hoop snel weer wat te hebben om te laten zien. Fijn weekend alvast voor iedereen!

12 thoughts on “Nieuw kattenvriendje.

 1. Joh, wat een akelig begin van het nieuwe jaar voor jullie! Ik hoop dat 2013 verder alleen nog heel veel positiefs in petto heeft voor jou en je dierbaren! Veel sterkte voor je man in elk geval. En met het handwerken komt het vast ook snel weer goed. Deze kater is alvast weer helemaal geweldig! Groetjes en hou je taai, Gerda!
  Marjan

 2. Wat een leuk kattenvriendje en wat een narigheid met je man. Heel veelbeterschap gewenst en ondanks alles toch eenheel goed nieuw jaar gewenst.

 3. Ik stuurde een reactie, maar zie hem hier nergens. Nog maar eens proberen dan.
  Niet leuk om zo aan het nieuwe jaar te beginnen. Heel veel beterschap voor je man en sterkte voor jullie allebei de komende tijd.
  De kat is superleuk!

 4. He wat een naai einde/begin van het jaar. Wens hem maar van harte beterschap. Groetjes,
  Petra PS Ik kan dinsdag niet naar de Schapenkop, moet bij de oogarts langs.

  • Petra, wat jammer dat je weer niet kunt komen. Ik hoop wel te gaan, hangt even van de situatie thuis af. Succes bij de oogarts.

 5. Wat een leuke kat zeg! Hij staat daar ook zo lief tussen de bloempotjes. Leuk dat je weer meedeed met Link Your Stuff. Fijn weekend!
  Groetjes, Annemarie

 6. Van harte beterschap voor je man! Schattig je kattenvriendje. Zij heeft idd heel leuke patronen, ik wil ook eens wat bij haar bestellen, maar kan gewoon niet kiezen! 🙂

 7. Jammer om zo het jaar af te sluiten. Heel veel beterschap voor je man en jij ook sterkte zal voor jou ook niet makkelijk zijn. Die kater is echt enig.

  Groetjes,
  Erna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *