Folklore Folklore

Donderdag komen er bij Kunterbunt weer twee nieuwe borduurseries uit. Een van de series heet Folklore Folklore. Met deze serie heb ik een rokje en een shirtje voor Amy gemaakt. Beide patronen zijn van Farbenmix, rokje Uljana en shirt Gitta. Uljana heb ik al een paar keer eerder gemaakt. Echt een leuk model voor Amy. Gitta was de eerste keer en deze valt erg groot. Ik heb hem minstens een maat in moeten nemen. De legging vond ik in de winkel en deze past er precies bij. Weer een leuk setje klaar voor het najaar.

6 thoughts on “Folklore Folklore

  1. Deze borduurpatronen passen precies bij de stofjes die je gebruikt hebt. Weer een heel leuk en hip setje. Ben benieuwd wat je hierna weer gaat maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *