Twee nieuwe shirts voor Amy.

Ik mocht weer proefborduren voor Kunterbunt. De eerste serie is een schattige poezenserie. Nou, dat was natuurlijk kaasje voor deze poezenliefhebbers. Ik heb het Papilion shirt uit de Ottobre van herfst 4/2009 gemaakt. Heb wel even zitten stoeien met de hals van het shirt, maar het is gelukt. Was al bang dat het misschien een wijde hals zou worden, maar hij sluit mooi aan. Ik zie terwijl ik dit logje zit te maken, dat je precies Kimmy in de vensterbank zit zitten (lol). Heel toepasselijk dus!

De tweede serie heet “Aschenputtel” en daar heb ik ook een shirt mee gemaakt. Het is een Svenja van Farbenmix geworden in de strakkere “mix-uitvoering”. Ik heb er een paar van mijn favoriete tricootjes voor gebruikt.

Zo wordt de kast weer heerlijk gevuld, want veel kleding van begin herfst/winter en van vorig jaar begint te klein te worden. Maar het is natuurlijk geen straf om weer heerlijk allemaal nieuwe dingen te maken ……….7 thoughts on “Twee nieuwe shirts voor Amy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *