Een kleurrijk begin van 2018 ……………

Allereerst voor iedereen de beste wensen voor het nieuwe jaar. Ook in dit jaar hoop ik weer door te gaan met bloggen, maar het zijn toch ook jullie leuke reacties die het leuk laten blijven! Bedankt hiervoor! In deze eerste week van het nieuwe jaar, doe ik al gelijk mee met de griepgolf die er momenteel heerst. Volgens mij heb ik deze week al meer lopen hoesten dan in heel 2017. Gelukkig gaat het nu weer de goede kant op en is mijn stem ook wat meer aan het terug komen. Het voordeel is wel: lekker binnen blijven bij de kachel, lezen en haken. Ik kan dan ook al de eerste affo voor 2018 melden! Nog nooit heb ik zooooooooooo snel een deken gehaakt. Hij is namelijk helemaal klaar; de Persian Tiles Eastern Jewels deken. Ik was gewoon niet te stoppen! Wat een ontzettend leuke deken om te maken! Een feest van kleuren om mee te werken. Een absolute aanrader als je van kleur houdt. Hier een paar detail foto’s van de prachtige kleuren.

Ik heb nog wat restjes over en weet al wat ik daar mee ga doen. Ik kocht bij de Bookdepository het mooie haakboek Round and round the crochet hook. Daar staan zulke mooie patronen in.

Eigenlijk had ik ook een stok achter de deur om de Persian Tiles deken af te hebben. Morgen start namelijk bij Lucy van Attic 24 de Woodland blanket en daar ligt al een poosje het pakket van in huis.Wederom van die prachtige Stylecraft kleurtjes.

Zojuist mijn twee projectmanden startklaar gemaakt, gevuld met alle bollen die nodig zijn voor dit project. Ook gelijk een lijstje gemaakt met de kleurtjes en de desbetreffende namen die daar bij horen. Ik ben er dus helemaal klaar voor!

Voor de kerstvakantie ook nog het laatste grote blok gemaakt voor de Happy Days quilt. Helemaal bij en op naar de laatste loodjes.

Alleen moeten er ook nog “effe” 24 sterblokjes gemaakt worden. Inmiddels zijn er 12 getekend en zitten er 3 in elkaar. Het begin is er!

Weer tot een volgende keer!

9 thoughts on “Een kleurrijk begin van 2018 ……………

  • Dankjewel Sigrid, zou hem zo nog een keer maken. Zo leuk is hij. Nu onderzettertjes aan het maken met de restjes. Die griep ben ik meer dan beu.

 1. Voor jou ook de beste wensen en natuurlijk beterschap! Wat leuk dat je de woodland cal gaat haken, de kleuren zijn zo mooi! En geweldig dat je Persian tiles nu al af is, dat heb je echt supersnel gedaan!

 2. Ik was al helemaal verlieft op je deken maar nu helemaal. Hij is echt prachtig geworden en wat een mooie kleuren. Vervelend dat je ziek werd, hoop dat je snel beter bent. Niks leuk om daar het nieuwe jaar mee te beginnen.

 3. Ooooooh wat is hij mooi geworden… die kleuren! Echt fantastisch! En zo snel af: kan me voorstellen dat je er niet mee kon stoppen. Die naam, Persian Tiles: hij heeft ook echt een “oosterse” uitstraling hè! De bolletjes voor het nieuwe project zien er ook weer uit om rauw in te bijten. Geniet er maar van! Beterschap nog en vanzelfsprekend alle goeds voor 2018. Fijn weekend!

 4. Ik hoop dat het intussen weer wat beter met je gaat? Geen goed begin van 2018 idd. Maar daar doe je niks aan.
  Wat een prachtige kleurrijke deken is het geworden. Heb ik de maten ergens gemist? Of lijkt hij maar zo klein!
  Je hebt al weer wilde plannen zie ik….hihihi!
  Wij moeten gewoon bezig blijven, zodra dat niet meer zo is…

  Veel plezier met al je projekten!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *