Een update van de laatste projecten en een kleine blogpauze

Nog diverse dingen om te laten zien in dit blogje. Als eerste een kraamcadeau dat ik weer op bestelling mocht maken. Ik had de vrije hand en koos voor het thema schaap. Bedrukte een shirt met een leuke afbeelding met schaapjes en haakte een schaap uit het boek Gehaakte Lappenpoppen deel 1.

De lappenpoppen zijn zo leuk om te maken. Ik gaf het schaapje nog een bandana om met de naam van de baby erop.

Sinterklaas vierden we het afgelopen weekend gelijk met Amy haar 15e verjaardag. Voor de boefjes maakte ik nog wat als Sinterklaascadeautje. Voor Morris een nieuw jasje met leeuwen erop..

En voor Elin een tuniek/sweater van Efteling stof. Hij is nog wat te groot, dus ze kan er nog ingroeien.

Ook was het weer tijd voor een nieuwe maand Delilah blokken maken. Het waren er deze maand 9. Maar leuk en makkelijk om te maken met allemaal rechte kanten. Dus de klus is weer geklaard.

Gisteren rolde het pakketje voor de Happy Days quilt door de bus en dat is deze maand maar 1 blok en het einde nadert van deze quilt. Dus deze hoop ik ook binnenkort te maken. Fijn gevoel om met beide quilts ‘bij” te zijn.

Haken blijft toch ook trekken. De blokken voor de Persian Tiles deken zijn zo verschrikkelijk leuk om te haken, dat er inmiddels 4 zijn bij gekomen. Vanavond nog een feestje voor Amy’s verjaardag met ruim 20 meiden en 1 jongen. En morgen komen de boefjes weer logeren. Dus wederom zal er dit weekend niet heel veel gehandwerkt worden. Neem ik nu even een korte blogpauze tot het nieuwe jaar. Wens ik iedereen alvast hele fijne en gezegende Kerstdagen en een voorspoedig, gezond en creatief 2018.

 

 

15 thoughts on “Een update van de laatste projecten en een kleine blogpauze

 1. Voor jullie fijne en gezellige feestdagen en veel gezondheid en veel handwerkplezier voor jou! Lieve groeten, Conny

 2. Je bent weer druk geweest, allemaal heel erg leuk! Hele fijne feestdagen voor jou en je gezin toegewenst en ik hoop dat je in het nieuwe jaar weer zoveel moois laat zien.
  Groetjes, Mariette

  • Dankjewel Mariëtte. ook voor jouw en je gezin fijne feestdagen en ik hoop in de kerstvakantie weer wat leuke dingetjes te maken of af te maken.

 3. Hele fijne dagen Gerda en ik wens jou en je familie een heel goed, creatief en gezond 2018.
  Ik vind vooral de leeuwenjas geweldig. Wat een leuke stoere jongensjas.

 4. Wat een leuke lappenpop! Alweer zo’n succesvol kraamcadeau. 🙂 Prachtige blokken heb je gemaakt en de Persian Tiles zijn echt geweldig.
  Fijne feestdagen voor jou, Marjo en je gezin en alle goeds voor 2018!

 5. Wat een mooi kraamkadootje. Wat handig dat je dat kan, bedrukken of borduren met naam.
  Prachtige quilts en de kadootjes voor de kleinkids zijn prachtig!
  Groetjes, Marijke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *