Kraamcadeautjes en diverse dingen genaaid

De cadeautjes zijn gegeven dus ik kan alles laten zien wat ik maakte voor een pasgeboren meisje. Ik haakte een konijn met super zacht garen en stopte daar een rammelkraal in. Het patroon komt van het blog Hilde haakt. Ik heb hem al vaker gemaakt en hij is en blijft schattig in steeds weer andere kleurtjes. Ook haakte ik een dekentje. Het patroontje ervan komt van het blog van Wolplein. Verder naaide ik een baby jasje uit een oudere Ottobre, weet even niet meer uit welk nummer en bedrukte ik met de Cameo Silhouette nog een romper met lange mouwen. Was weer erg leuk om te doen. Omdat het meisje al een zusje heeft van bijna 2,5 jaar, maakte ik voor haar ook wat. Het leuke is, dat het betreffende meisje juist helemaal gek van kangoeroes is, dus deze viel heel erg in de smaak.

Deze week had ik ook maar liefst 2 gezamenlijke naaidagen. Eentje georganiseerd door een vriendin bij haar in de kerk en eentje georganiseerd door Daniëlle van Mijn naaicreaties. Van beiden heb ik super genoten en heb maar liefst vier kledingstukken gemaakt. Op de eerste dag naaide ik deze twee en moest alleen thuis nog wat kleine afwerkingen doen.

Een Odette uit de La Maison Victor en deze

een herfstige Aster ook uit een blad van La Maison Victor. Wat ik de andere dag maakte, houden jullie nog te goed. Moet ik nog betere foto’s van maken. Dit weekend staat in het teken van quilten; druk met de blokken van deze maand voor de Delilah quilt en gisteren een hele leuke workshop gevolgd bij quiltstudio het Gooi van Betty Prins. We zijn gestart met de Double Wedding Ring quilt. Het was een super geslaagde dag samen met een vriendin en na afloop zijn we ook nog heerlijk wezen lunchen bij de Theetuin in Eemnes. Een aanrader, wij zijn er al vaker geweest. Ik nam meteen wat overheerlijke taartpunten mee en daar gaan we vanmorgen van smullen bij de koffie. Ieder een nog een fijne zondag en tot de volgende keer.

12 thoughts on “Kraamcadeautjes en diverse dingen genaaid

  1. Goedemorgen, wat is een dat een gezellig blogje zo op de zondagmorgen! We missen je best bij Janny. Kom je nog naar de quilttentoonstelling van de Lingelappers? 18-10 t/m 21-10?

    • Goedemorgen Conny, doe ze allemaal de groeten. Ik weet niet of ik dan ga, manlief moet dan aan zijn schouder geholpen worden. Heb het wel in mijn agenda staan, dus wie weet. Lijkt me wel leuk.

  2. Jullie ook een fijne dag! Wat een prachtige kado’s wederom. En heerlijk 2 van die dagen, dan kun je echt even lekker opschieten. En met mooi resultaat!

    • Het is voor jouw waarschijnlijk te ver om naar de naaidag van Daniëlle te komen, maar het is echt heerlijk om de hele dag gewoon door te gaan. En in leuk gezelschap en op zijn tijd een natje en een droogje.

  3. Echt hoor, Gerda: zó leuk allemaal! Al die vrolijke cadeautjes (de rammelaar vind ik geweldig, maar de kangoeroe-pop ook!), en ook de mooie kleding. Weer een bosje met complimenten hoor!

  4. Wat een prachtige kraamkado’s! Het konijntje lijkt mij ook erg leuk om eens te maken. Je kunt weer vooruit, qua kleding, mooie shirts!
    Groetjes, Marijke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *