Huiswerk af en nog een longsleeve gemaakt

Iedere maand heb ik “huiswerk” van de Delilah quilt en de Happy Days quilt. De eerste komt per de 1e van de maand en is dus als eerste aan de beurt. Leuke blokken weer, waar je naar hartenlust met stofjes kunt “spelen”. Vier stuks deze maand en dit zijn ze geworden.

De andere BOM komt ongeveer halverwege de maand en daar moesten twee blokken voor gemaakt worden. Twee pittige dit keer. De eerste heb ik gemaakt.

Het tweede blok heb ik niet gemaakt. Het is een mooi ornament met heel veel krullen, gemaakt van 1 stofje. Eerlijk gezegd zie ik hem niet zo zitten om te maken. Er wordt ook al gesuggereerd om het blok te vervangen, omdat hij best moeilijk is. Denk dat ik het blok inderdaad ga vervangen. Heb er al ideeën voor, maar daar moet ik nog een juist plaatje voor vinden. En dan heb ik 1 ander blok ertussen dan het origineel en dat vind ik ook wel grappig.

Ook ben ik nog druk met de herfst/winterkleding voor mezelf. Ik maakte een sweater met lange mouwen van een mooie French terry. Niet te zien op de foto, maar er zitten ook nog figuurnaden in. Hij zit lekker en er volgen er vast meer. Ik hou niet van heel dikke kleding en deze is precies goed voor mij. Ik maakte hem uit een voor mij nieuw blad. Kocht hem bij een stoffenwinkel, maar zag hem inmiddels ook gewoon bij de boekenwinkel in het vak staan. Een leuk blad met mooie basispatronen en er worden erg leuke stoffen voor gebruikt in het blad. Dit is het.

Er ligt nog meer geknipt om in elkaar gezet te worden, maar nu even wat anders. Er is weer een lief baby meisje geboren waar ik de kraamcadeautjes voor mag maken. Vandaag nog even mee verder gaan, het weekend zal er weinig van komen, want de kleinkids komen een paar dagen logeren. En ja, daar kijken we hier allemaal al naar uit!

4 thoughts on “Huiswerk af en nog een longsleeve gemaakt

  1. Ja, leuk blad he. Ik kon ‘m ook niet laten liggen 😉 Volgens mij is dit de 2e die ervan verschijnt, de eerste editie was met zomerpatronen maar die heb ik toen niet gekocht. Staan mooie patronen in en leuk om te zien dat je al iets eruit gemaakt hebt. Fijn weekend alvast !

    • De eerste heb ik gemist. Deze is inderdaad erg leuk en ik ga het in de gaten houden, want ik zag dat er begin volgend jaar weer eentje komt. Jij ook alvast een fijn weekend.

  2. Mooie tshirt. En een blok met krullen klinkt als een erg lastig blok. Hoop dat je veel.plezier met je kleinkinderen heb gehad. En ben benieuwd naar de kraamcadeaus die je gemaakt heb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *