Blokken Delilah BOM augustus en byClaire kussen.

Iedereen bedankt voor de felicitaties, hier en heel veel via Facebook. Genieten hoor weer zo’n klein hummeltje. Echt heerlijk. We zijn al een paar keer bij Morris wezen kijken en straks gaan we op ander kraambezoek; oudste dochter en schoonzoon hebben sinds gisteren een klein poesje, Bonnie.

Inmiddels zijn alle vier de blokken voor de Delilah Bom voor augustus klaar. Leuke blokken waarbij je naar harte lust met kleurtjes kunt spelen. Ik ben er weer klaar voor om voor deze maand de blokken voor de Happy Days quilt van Sarah Fielke te ontvangen. Denk dat die deze week weer in de brievenbus komen rollen.

Ook haakte ik voor jongste dochter nog een nieuw kussen voor haar kamer. Niet zo kleurrijk als jullie van mij gewend zijn, maar ze zit nu eenmaal in haar zwart/wit./grijs fase, dus ja moeders past zich ook aan (lol). De witte met de zwarte randjes er om heen haakte ik al eerder een keer.

En hij was leuk om te maken en ze is er erg blij mee. Het garen is van byClair Soft, een mix van katoen en acryl, gehaakt op naald 6 en haakt heerlijk weg. Het patroon van het kussen vindt je op het blog van Claire. Er staat nog een ander kussen in dezelfde kleuren op het programma, maar daar moet ik nog aan beginnen.

En dan kocht ik deze week bovenstaande portemonnee. Is hij niet enig (ik had hem niet nodig, maar zeg nou zelf, die kun je toch niet laten liggen)? Morgen gaat manlief weer aan het werk. Zal wel weer even wennen zijn. We hebben heerlijke weken gehad en natuurlijk als absolute topper de geboorte van kleinzoon Morris.

6 thoughts on “Blokken Delilah BOM augustus en byClaire kussen.

  1. Jaaa, of je die portemonnee nou nodig had of niet, die moét je hebben, dat snap ik! 😉 En het kussen is leuk hoor, je moet je soms inderdaad een beetje aanpassen aan de voorkeuren van de klant hé 🙂 haha
    Groetjes, Sigrid

    • Inderdaad Sigrid en dat “klant” klinkt wel heel grappig, als het je eigen dochter is lol. Eerst nog een kussen doen en dan heeft ze ook nog een deken besteld in die kleuren, maar daar moet moeders nog even over verzinnen hoor -;).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *