Hoera een kleinzoon!

Dankbaar en ontzettend blij zijn we met de geboorte van onze kleinzoon Morris, broertje van lief klein meisje Elin. Een prachtige knul van ruim 8 pond en 52cm. Hier de kraammand met 10 cadeautjes, waarvan er iedere dag eentje uitgepakt mag worden. Natuurlijk is Elin niet vergeten en kocht en maakte oma ook nog wat voor haar. Wat er allemaal in zit, verklap ik pas als alles is uitgepakt. Dus nog even geduld!

11 thoughts on “Hoera een kleinzoon!

   • Ben samen met mijn dochter een kraammand aan het maken voor een heel lief vriendinnetje. We weten al dat het een zoon gaat worden dus misschien doe ik nog goede ideeën bij je op 🙂

    • Leuk Petra, volgende week zal ik hem wel posten vermoed ik. En anders zie je misschien nog wel ideeën bij de vorige mand die ik gemaakt heb, die was ook voor een jongen.

 1. Proficiat met je kleinzoon!! Wat fijn dat hij lekker gezond en wel geboren is!
  En nog extra feest met jouw cadeautjes erbij, ik ben benieuwd 🙂

 2. Ook hier nog even: van harte hoor, geweldig, nu ook een kleinzoon! Leuk, de kraammand. Ik ben reuze benieuwd wat er allemaal in zit. Én naar wat je voor Elin hebt gemaakt. Ik wacht het rustig nog even af. Geniet van het kleine mannetje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *