Cadeautjes voor een jarig meisje ……….

Vorig week werd een lief klein meisje al weer twee jaar en afgelopen zondag vierden we dat heuglijke feit samen met de verjaardag van haar mama en papa die ook rond deze tijd jarig zijn. Ik wist al snel wat ik wilde geven. Hier speelt ze heel graag met de rieten poppenwagen die van haar twee tantes is geweest. En een poppenwagen had ze thuis nog niet. Ik ging op zoek naar eentje waar ze ook fijn mee buiten kon rijden (met een rieten poppenwagen is dat toch lastiger). En vond deze vrolijke poppenwagen, zonder beddengoed, want dat wilde ik ook graag zelf maken.P1120619

Ik kocht schuimrubber bij de Stoffenkraam en opa sneed er een matrasje van. Ik bekleedde dat met een leuk stofje.

P1120620

Ik haakte er een tunisch dekentje bij in zachte kleuren.

P1120621

Op de Knit en Knot beurs kocht ik nog een leuk bijpassend label.

P1120615

Uiteraard hoort daar ook een pop bij. De Baby Born komt gewoon hier vandaan, ik heb er diverse (kan eventueel nog meer kleindochters er ook nog mee voorzien (lol)). uit de periode dat ik baby born kleding maakte en verkocht. Ik stak haar in de kleren.

P1120617

En naaide twee jasjes, eentje voor Elin en eentje voor haar pop. Dezelfde jasjes dus. Deed ik bij mijn eigen dochters ook altijd.

P1120616

De pop kreeg er eentje aan.

P1120618

En ze kon warm ingepakt in de wagen mee uit rijden.

P1120623

Elin vond alles prachtig, net als alle andere leuke cadeautjes die ze kreeg. Ze was ECHT jarig! Compleet met feestmuts. En kijk toch dit zorgzame meisje eens. Is het geen dotje, die kleindochter van ons?

IMG-20170326-WA0029 (1)Deze week nog voor mezelf achter de naaimachine gezeten, maar ik heb nog niet overal foto’s van. Morgen Stoffenspektakel in Ahoy en daar heb ik heel veel zin in!

8 thoughts on “Cadeautjes voor een jarig meisje ……….

  1. Wat een schatje, en wat genieten dat je zo creatief aan de slag kon voor het kadootje. Lijkt me helemaal geweldig, mocht ik ooit een kleindochter krijgen. Voor mijn dochter maakte ik vroeger een complete babyborn uitrusting.
    Nu maak ik veel babydekentjes voor kadootjes voor alle zwangeren in de omgeving.

  2. Wat een grote meid is het geworden, zeker als je haar zo prachtig gekleed ziet. Ze heeft een super oma!

    • Dankje Conny, maar jouw kleinkinderen hebben ook een hele handige oma. Fijn weekend en tot dinsdag.

  3. Wat vreselijk leuk, Gerda, die twee jasjes! Heel de poppenwagen met alles erop en erin: geweldig leuk gedaan. Je zal toch zo’n creatieve oma hebben!? Fijn weekend verder.

  4. Wat leuk!! En wat is ze er lief mee aan het spelen. Van harte gefeliciteerd! Ik heb vroeger ook eens zo’n project gedaan voor mijn jongste. Ben je gestopt met poppenkleertjes naaien?
    Veel plezier op de stoffenbeurs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *