Eigenlijk geen tijd ……………….

……….. maar ik wil het toch graag bijhouden om tenminste één keer in de twee weken een blogje te maken. Waar ben ik dan zo druk mee? Nou hier mee, met de blokken van de Smitten quilt van Jen Kingwell. Je wordt er zo blij van met deze donkere dagen. Ik heb de laatste twee weken heel veel blokken gemaakt. Kijken jullie even mee?

collage smitten

En deze ook zo leuk om te maken.

P1120459

Inmiddels zijn al deze kleine blokjes samen 11 grote blokken geworden en zijn er nog 4 kleine blokjes over om de quilt uiteindelijk recht te maken. Maar die liggen nu even te rusten ;-). Oeps vergeten om een foto te maken van het samenvoegen van de blokjes met nog afwerkstukjes om er en grote hexagon van te maken. Dat kan ook niet meer, want ik ben de top in elkaar aan het zetten. En dat is nu waar ik zo lekker mee bezig ben.P1120453Vorige week ook nog achter de naaimachine gezeten en nog en shirt en een top voor mezelf gemaakt. Ja, ja, aan de voorjaars kleding wordt ook gewerkt.

P1120449

En dit kan ik nu ook laten zien. Een paar weken geleden op bestelling gemaakt voor een nieuw bakken jongetje. Was ook weer erg leuk om te maken.collage babyEen gehaakte muziekster en knuffeldoekje eland en een slab en een luiertruitje bedrukt. Zo jullie zijn weer “bij”. Nog even een paar steekjes doen voor het eten en mijn spullen eens op gaan zoeken; morgen workshop Ramen Lappen van Ingrid en daar heb ik ook erg veel zin in. Fijn weekend allemaal.

7 thoughts on “Eigenlijk geen tijd ……………….

  1. hoi Gerda, het ziet er weer superleuk uit allemaal! maar een workshop ramen lappen, daar zou ik geen zin in hebben LOL
    Fijn weekend! Groetjes, Margreeth

  2. Wat een vrolijke kleurtjes, Gerda! Erg leuk, deze blokken. Mooie kleding weer en de kraamcadeautjes zijn enig! Je hebt gisteren vast een heel leuke dag gehad: ik kijk al uit naar je verslag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *